Loading...
materinadusica 2
materina2 2

Eko materina dušica z medom


10.00

Eko materina dušica z medom je izdelek slovenskega porekla, ki vsebuje ekološki izvleček materine dušice in ekološki med. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje.Eko materina dušica z medom je izdelek slovenskega porekla, ki vsebuje ekološki izvleček materine dušice in ekološki med. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje.

Materina dušica je znanstveno priznana zel, ki pomaga pri zdravljenju zgornjih dihalnih poti. Razkužuje dihalne poti, pomirja kašelj, uspava, pomirja in krepi živce. Pospešuje tudi potenje in prebavo, pomaga pri sproščanju krčev. Deluje antibakterijsko, v kombinaciji z ekološkim medom pa se njen učinek še poveča. Povečuje odpornost proti tujkom, ki napadajo naše telo.

Dnevno količino izdelka čim dlje zadržimo v ustih, saj s tem zagotovimo boljše učinkovanje.

UPORABA:
– Otroci od 1 do 12 leta starosti: 5 g ali čajne žličke, 2 krat na dan.
– Odrasli in otroci nad 12 let starosti: 10g ali ena čajna žlička 2 krat na dan.

Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v okusu in videzu. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Odsvetujemo otrokom mlajšim od 1. leta starosti. Osebe, ki so občutljive na med, naj se glede uživanja posvetujejo z zdravnikom. Izdelke hranimo pri sobni temperaturi do 25 °C. Izdelki iz medu so podvrženi procesu naravne kristalizacije, kar pomeni, da se lahko njihovo agregatno stanje spremeni iz tekočega v trdno. V tem primeru izdelki ohranijo vse svoje naravne učinkovine. V primeru toplotnega obdelovanja se te učinkovine zmanjšajo, zato ne priporočamo segrevanja nad 40°C.

Parameter Vrednost
Teža 125 g