Loading...
smrekovi 2
smrekovi2 2

Eko smrekovi vršički z medom 125g


7.00

Eko smrekovi vršički z medom je izdelek slovenskega porekla, ki vsebuje ekološki izvleček iz smrekovih vršičkov in ekološki med. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje.

 Prehransko dopolnilo proizvedeno v Sloveniji

Eko smrekovi vršički z medom je izdelek slovenskega porekla, ki vsebuje ekološki izvleček iz smrekovih vršičkov in ekološki med. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje. Že naši predniki so pripravljali preparate iz smrekovihvršičkov in sladkorja. Ker vršički vsebujejo veliko naravnega vitamina C, krepijo splošno odpornost.

Dnevno količino izdelka čim dlje zadržimo v ustih, saj s tem zagotovimo boljše učinkovanje.

Uporaba

10 g ali ena čajna žlička 2-3 krat dnevno. Pripročena dnevna količina se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Odsvetujemo otrokom mlajšim od 1.leta starosti.

Sestavine

Na priporočeni dnevni vnos (20 g)

Ekološki med: 19,5 g
Ekološki izvleček iz smrekovih vršičkov: 0,5 g Vitamin C: 40mg (50 % PDV)

PDV= priporočeni dnevni vnos

Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v okusu in videzu. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Odsvetujemo otrokom mlajšim od 1. leta starosti. Osebe, ki so občutljive na med, naj se glede uživanja posvetujejo z zdravnikom. Izdelke hranimo pri sobni temperaturi do 25 °C. Izdelki iz medu so podvrženi procesu naravne kristalizacije, kar pomeni, da se lahko njihovo agregatno stanje spremeni iz tekočega v trdno. V tem primeru izdelki ohranijo vse svoje naravne učinkovine. V primeru toplotnega obdelovanja se te učinkovine zmanjšajo, zato ne priporočamo segrevanja nad 40°C.

 

Parameter Vrednost
Teža 125 g