Loading...
kopriva2

Velika kopriva z medom 125g


10.00

Velika kopriva je rastlina, ki nam olajša marsikatero zdravstveno težavo, vendar je ne znamo izkoristiti. V našem čebelarstvu smo koprivo nabrali v čisti naravi kočevskih košenic in jo po hladnem postopku svežo pomešali s svojim ekološkim medom.Prehransko dopolnilo proizvedeno v Sloveniji

S pomočjo našega ekološkega medu in s posebno obdelavo dosežemo obstojnost, naravnih, svežih in telesu prijaznih sestavin.

Velika kopriva raste po vsem svetu in so jo od nekdaj uporabljali za prehrano ljudi in v zdravilne namene. Poleg veliko železa in vitamina C (proti slabokrvnosti) vsebuje tudi kalcij (za kosti in zobe), kalij (mišičevje in živčevje), kremenčevo kislino (blagodejna pri osteoporozi), fenole in flavonoide (krepijo telo in zavirajo vnetja). Velika kopriva čisti kri in s tem znižuje povišan sladkor in visok pritisk. Preganja utrujenost in izčrpanost, uravnava blato in tako pomaga tudi pri hemoroidih. Čisti jetra in žolč ter pomaga pri uriniranju zaradi povečane prostate. Velika kopriva je rastlina, ki nam olajša marsikatero zdravstveno težavo, vendar je ne znamo izkoristiti. V našem čebelarstvu smo koprivo nabrali v čisti naravi kočevskih košenic in jo po hladnem postopku svežo pomešali s svojim ekološkim medom.

Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v okusu in videzu. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Odsvetujemo otrokom mlajšim od 1. leta starosti. Osebe, ki so občutljive na med, naj se glede uživanja posvetujejo z zdravnikom. Izdelke hranimo pri sobni temperaturi do 25 °C. Izdelki iz medu so podvrženi procesu naravne kristalizacije, kar pomeni, da se lahko njihovo agregatno stanje spremeni iz tekočega v trdno. V tem primeru izdelki ohranijo vse svoje naravne učinkovine. V primeru toplotnega obdelovanja se te učinkovine zmanjšajo, zato ne priporočamo segrevanja nad 40°C.

 

Parameter Vrednost
Teža 125 g