Loading...
kopriva2

Velika kopriva z medom 125g


10.00

Velika kopriva je rastlina, ki nam olajša marsikatero zdravstveno težavo, vendar je ne znamo izkoristiti. V našem čebelarstvu smo koprivo nabrali v čisti naravi kočevskih košenic in jo po hladnem postopku svežo pomešali s svojim ekološkim medom.Prehransko dopolnilo proizvedeno v Sloveniji

S pomočjo našega ekološkega medu in s posebno obdelavo dosežemo obstojnost, naravnih, svežih in telesu prijaznih sestavin. V našem čebelarstvu smo koprivo nabrali v čisti naravi kočevskih košenic in jo po hladnem postopku svežo pomešali s svojim ekološkim medom.

Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v okusu in videzu. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Odsvetujemo otrokom mlajšim od 1. leta starosti. Osebe, ki so občutljive na med, naj se glede uživanja posvetujejo z zdravnikom. Izdelke hranimo pri sobni temperaturi do 25 °C. Izdelki iz medu so podvrženi procesu naravne kristalizacije, kar pomeni, da se lahko njihovo agregatno stanje spremeni iz tekočega v trdno. V tem primeru izdelki ohranijo vse svoje naravne učinkovine. V primeru toplotnega obdelovanja se te učinkovine zmanjšajo, zato ne priporočamo segrevanja nad 40°C.

 

Parameter Vrednost
Teža 125 g