Narava v Kozarčku

Neoporečen kočevski med

Čebelarstvo Košale, ki se nahaja v slikovitem kraju Stare Žage v Kočevju, se ponaša s certifikatom ekološkega čebelarstva. Naše čebele brenčijo v treh pristnih slovenskih čebelnjakih sredi neokrnjene narave. Zaradi zaveze ekološkemu čebelarjenju za zdravljenje čebel uporabljamo izključno naravne proizvode, ki temeljijo na oksalni in mravljični kisli. Strogi letni testi zagotavljajo, da naš med ne vsebuje ostankov kemikalij, kar vam zagotavlja čist, vrhunski slovenski med.

v kombinaciji z nepregretimi koncentrati.

Z uporabo tehnologije vakumske destilacije zagotavljamo, da temperatura naših ekoloških koncentratov nikoli ne preseže 40 °C, s čimer ohranjamo celovitost surovin. Naši izdelki so zaradi kombinacije z medom stabilni pri sobni temperaturi, certificirano ekološki in nikoli pregreti. V vsakem kozarču se skriva surova moč narave.

MATERINA DUŠICA

Iz sveže materine dušice, nabrane na Gorjancih s pomočjo močnega ekološko pridobljenega alkohola (cvet) izdelamo ekstrakt, kateremu se primeša med, nastane mešanica medu in ekstrakta, iz te mešanice z rotavaporjem odstranimo ves alkohol in odvečno vodo, nastane stabilen izdelek, ki ga ni potrebno hraniti v hladilniku.

BOROVI VRŠIČKI

Iz svežih vršičkov visokorastnega ruševja, nabranih na Krvavcu s pomočjo močnega ekološkega alkohola (cvet) izdelamo ekstrakt, kateremu se primeša med, nastane mešanica medu in ekstrakta, iz te mešanice z rotavaporjem odstranimo ves alkohol in odvečno vodo, nastane stabilen izdelek, ki ga ni potrebno hraniti v hladilniku.

RDEČA PESA

Medu primešamo 16 kratni koncentrat sveže iztisnjenega nepasteliziranega soka rdeče pese. Vse sestavine so pridelane v Sloveniji, rotavaporska tehnologija vakumske destilacije skrbi, da se v izdelku obdrži več aktivnih snovi, kot se bi jih ob pregrevarnju ali sušenju.

AMERIŠKI SLAMNIK

Eko koncentratu ameriškega slamnika smo primešali ekološki med. Vse sestavine so pridelane v Sloveniji, rotavaporska tehnologija vakumske destilacije skrbi, da se v izdelku ohrani več aktivnih snovi, kot bi se jih v primeru sušenja ali pregrevanja.

Shopping Cart