,

EKO BOROVI VRŠIČKI Z MEDOM

(1 mnenje stranke)

7,00 12,00 

Borovi vršički z medom je izdelek slovenskega porekla, ki vsebuje hladno pridelan izvleček ekoloških borovih vršičkov nabranih na Krvavcu in ekološki med. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje. Borovi vršiči v kombinaciji s sladkorjem ali medom se tradicionalno uprabljajo pri pomoči, s spospadanjem z bolečim grlom in prehladi.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Prehransko dopolnilo proizvedeno v Sloveniji

Eko borovi vršički z medom je izdelek slovenskega porekla, ki vsebuje ekološki izvleček iz borovih vršičkov in ekološki med. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje. Že naši predniki so pripravljali preparate iz borovih vršičkov in sladkorja ali medu z njimi so se spopadali z bolečinami v grlu in prehladi. Vršički vsebujejo veliko naravnega vitamina C.

UPORABA:

  • Otroci od 1 do 12 leta starosti: 5 g ali čajne žličke, 3 krat na dan, ko čutijo, da se jih loteva prehlad ali jih boli grlo.
  • Odrasli in otroci nad 12 let starosti: 10g ali ena čajna žlička 3 krat na dan, ko čutimo, da se nas loteva prehlad ali nas boli grlo.

Sestavine:

  • Med 97,5%
  • Izveček borovih vršičkov 2,5%

Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v okusu in videzu. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Odsvetujemo otrokom mlajšim od 1. leta starosti. Osebe, ki so občutljive na med, naj se glede uživanja posvetujejo z zdravnikom. Izdelke hranimo pri sobni temperaturi do 25 °C. Izdelki iz medu so podvrženi procesu naravne kristalizacije, kar pomeni, da se lahko njihovo agregatno stanje spremeni iz tekočega v trdno. V tem primeru izdelki ohranijo vse svoje naravne učinkovine. V primeru toplotnega obdelovanja se te učinkovine zmanjšajo, zato ne priporočamo segrevanja nad 40°C.

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo
Velikost

125g, 60g

1 mnenje za EKO BOROVI VRŠIČKI Z MEDOM

  1. Maja (preverjena stranka)

    Super zadeva in dejansko pomaga. Moj malcek je navdusen nad okusom.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Shopping Cart