,

EKO SMREKOVI VRŠIČKI Z MEDOM

9,00 

Eko Smrekovi vršički z medom je izdelek slovenskega porekla, ki vsebuje ekološki izvleček iz smrekovih vršičkov in ekološki med. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Prehransko dopolnilo proizvedeno v Sloveniji

Eko Smrekovi vršički z medom je izdelek slovenskega porekla, ki vsebuje ekološki izvleček iz smrekovih vršičkov in ekološki med. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje. Že naši predniki so pripravljali preparate iz smrekovih vršičkov in sladkorja. Smrekovi vršički vsebujejo veliko naravnega vitamina C.

Uporaba

20 g ali ena čajna žlička 2-3 krat dnevno. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Odsvetujemo otrokom mlajšim od 1.leta starosti.

Sestavine

Na priporočeni dnevni vnos (20 g)

  • Ekološki med: 19,5 g
  • Ekološki izvleček iz smrekovih vršičkov: 0,5 g
  • Vitamin C: 40mg (50 % PDV)

PDV= priporočeni dnevni vnos

Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v okusu in videzu. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Odsvetujemo otrokom mlajšim od 1. leta starosti. Osebe, ki so občutljive na med, naj se glede uživanja posvetujejo z zdravnikom. Izdelke hranimo pri sobni temperaturi do 25 °C. Izdelki iz medu so podvrženi procesu naravne kristalizacije, kar pomeni, da se lahko njihovo agregatno stanje spremeni iz tekočega v trdno. V tem primeru izdelki ohranijo vse svoje naravne učinkovine. V primeru toplotnega obdelovanja se te učinkovine zmanjšajo, zato ne priporočamo segrevanja nad 40°C.

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo
Velikost

125g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Shopping Cart